MotoNatura: la qualitat de la maquinària per a ús forestal, agrícola i de jardineria

MotoNatura

L’empresa té l’exclusivitat en primeres marques i ofereix el millor servei post venda amb més de trenta anys d’experiència.

MotoNatura és una empresa líder a la província, amb més de trenta anys d’experiència, en venda de maquinària d’ús forestal, agrícola i de jardineria. La màxima prioritat de MotoNatura és oferir primeres marques per tal de poder garantir la qualitat de les maquines, una qualitat que es manté amb un servei post venda amb mecànics especialitzats i formats per a fer el manteniment i reparació de totes les màquines que s’ofereixen.

Exclusivitat dels productes

MotoNatura té l’exclusiva a la província de Girona, la Catalunya Nord i Andorra en la venda de les màquines tallagespa de marca TORO. Una gran marca Nord-americana de reconegut prestigi arreu del món que s’utilitza a la majoria de camps de golf. TORO és la única marca que fa servir la tecnologia “Recycler”, capaç de fer que la gespa tallada quedi de mida microorganica i serveixi d’adob per a la pròpia gespa, oblidant el molest buidatge dels caixetins. Tanmateix també disposen dels model “Giro Cero”, que substitueixen les palanques per un volant molt més fàcil de dirigir.

Per altra banda MotoNatura també té l’exclusiva de la minicarregadora Avant, la carregadora més estreta del mercat, totalment 4×4, capaç d’adaptar-se als terrenys més dificultosos, i amb una gran versatilitat gràcies als 103 accessoris frontals que la fan capaç de treballar en qualsevol àmbit: pala llisa, pala de dents, martell, formigonera, desbrossadora, toro elevador…

Un espai on poder provar les màquines L’empresa està situada a la carretera N-II, km 8.8 de Figueres (direcció La Jonquera). A banda del millor consell per solucionar les necessitats, a l’empresa s’hi podran veure i provar les màquines que estan a la venda.

A banda de la maquinària, a MotoNatura s’hi poden trobar tots els accessoris necessaris per a l’hora, la jardineria i l’explotació forestal, a més de pinsos i mobiliari urbà i de jardí.

Reportatge Revista CRAE

Scroll al inicio